EPDM stroken

Wilt u graag een nieuwe dakbedekking leggen? Dan kunnen EPDM stroken nog eens goed van pas komen! EPDM stroken zijn steeds vaker onmisbaar. Het stevige materiaal van de EPDM stroken zorgt voor een perfecte afwerking. Zelfs de moeilijkste plekken bedekt u met gemak met EPDM stroken.

Wat zijn EPDM stroken?

Het leggen van dakbedekking gaat niet in één keer. Zeker de afwerking vergt precisie werk. Om uw dakbedekking helemaal netjes af te maken zijn er EPDM stroken nodig. Deze EPDM stroken vindt u in veel verschillende breedtes. Naast het feit dat ook lastige plekken goed bedekt kunnen worden kunnen EPDM stroken tevens dienen als loodvervanger. EPDM stroken zorgen ervoor dat alles water- en winddicht wordt, daken, naden, voegen, kozijnen, gevels. Alles is gemakkelijk goed af te werken met EPDM stroken. EPDM stroken zijn gemakkelijk te gebruiken op kleine ondergronden, zo hoeft u dus niet gelijk alles te vervangen. Naast het feit dat de EPDM stroken zo gemakkelijk aan te leggen zijn, gaan ze ook nog eens erg lang mee! Want EPDM gaat wel 50 jaar mee! Een duurzame investering dus.

Duurzaamheid van EPDM stroken

EPDM stroken zijn bijzonder duurzaam. Het materiaal is bestendig tegen de vele soorten weertypes waar u in Nederland te maken kan krijgen. Ten alle tijden blijven de EPDM stroken water en winddicht. EPDM stroken kunnen dan ook een geruime tijd mee, u kunt uitgaan van een periode van 50 jaar op zijn minst. Naast het feit dat EPDM stroken zo lang meegaan zijn ze ook nog eens ecologisch verantwoord. Dit door de samenstelling van het EPDM.

Voordelen van EPDM stroken

  • Gemakkelijk op maat maken
  • Geen branders nodig voor de aanleg
  • Gemakkelijk aan te leggen
  • EPDM stroken zijn naadloos
  • Mos en algen kunnen er niet op leven, uw dak blijft schoon
  • Wortelbestendig, dit voorkomt schade door begroeiing