EPDM lijm

EPDM lijm wordt gebruikt om het EPDM vast te lijmen op het dak. EPDM lijm is een contactlijm en zorgt ervoor dat het EPDM folie na plaatsing op zijn plek blijft liggen en lekkage tegen worden gegaan. EPDM lijm is verkrijgbaar diverse grote verpakking. Daarnaast zijn er verschillende handige verpakking wat het nog gemakkelijker maakt op de EPDM lijm aan te brengen. Een voorbeeld hiervan is een EPDM lijm drukvat. Zo kunt u de lijm perfect verdelen. Het spray gemakt zorgt er tevens voor dat u de lijm gemakkelijk kunt aanbrengen zonder hier veel moeite voor te doen.

Over EPDM lijm

U kunt van EPDM lijm de beste kwaliteit verwachten. Dit omdat EPDM lijm wordt geproduceerd in een laboratorium waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van producten van de beste kwaliteit. Het hebben van een kwalitatief goed dak is immers van groot belang. EPDM lijm is veelal al gebruiksklaar. Waardoor u gelijk aan de slag kan. Let er wel op dat u bij contact lijm zowel de ondergrond als de onderkant van het EPDM folie dient in te lijmen. Alleen dan hecht het EPDM folie goed aan de ondergrond en legt u met het grootste gemak het perfecte dak!

EPDM lijm: gebruik

EPDM lijm wordt gebruikt om uw EPDM folie aan de ondergrond te bevestigen. Naast EPDM lijm wordt er ook vaak gebruik gemaakt van kit en EPDM tape. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat en wat u het fijnst vindt werken. Bij het gebruik van de EPDM lijm is het belangrijk dat u zowel de ondergrond als de onderkant van het folie insmeert. Daarnaast dient u de lijm goed en egaal aan te brengen. Echter is dit vaak erg gemakkelijk door de verschillende verpakking die tegenwoordig te verkrijgen zijn zoals drukvaten en spuitbussen.